Меню сайту

Що у нас за вікном

волог.:

тиск:

вітер:

Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БОРЩ  чернігівський
2) перелік інгредієнтів; Буряк, Картопля, Капуста,Кабачки свіжі,Яблука свіжі (кислих сортів),Квасоля,Морква,  Цибуля ріпчаста, Томатна паста, Помідори свіжі, Лимонна кислота,  Олія соняшникова рафінована, Сіль йодована, Вода питна,Зелень петрушки.
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;

 

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля 15,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       20,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Капуста    15,0гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       20,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

 Буряк         14,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                      18,5гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –150/ 200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 150/200 г

150 г 200 г
Білки 1,94 г 2,59 г
Жири 2,24 г 2,82 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 9,62 г 12,83 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 63,30 ккал 82,95 ккал

 

 

 

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Суп гороховий з грінками
2) перелік інгредієнтів; Картопля,  морква,  зелень петрушки, цибуля, горох лущений, олія, сіль йодована, вода, хліб пшеничний.
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;  
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля  47/62г, морква 8/11г, зелень петрушки 2/2,5г, цибуля 9,5/12,5, горох лущений 12/16г, олія 1,5/2г, сіль йодована 0,25/0,3г, вода 120/160г, хліб пшеничний  30/30г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/20грам

Порція -200/20 грам

6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 2  годин
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Страва  після приготування зберігається при температурі  650С .
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера;  

КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту;  

Температура подачі 60- 650С

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.  

Маса порції 150/20 гр 200/20 гр
Білки 5,78 7,00
Жири 4,24 4,85
Вуглеводи 23,58 28,12
   
   
Енергетична цінність 156,04 184,27

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Борщ по- бахмацькі
2) перелік інгредієнтів; Буряк, капуста, картопля, квасоля, морква, цибуля, томатна паста, лимонна кислота, чорнослив, вода, олія, зелень петрушки, сіль йодована, сметана 21%.
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; Томатна паста,сметана(молоко).
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 13,7/18,1 г, капуста білокачанна 19,5/26 г, картопля 32,4/42,3 г, квасоля 5/6,5 г, морква 4,5/6,3 г, цибуля 5,5/7 г, томатна паста 3/4 г, лимонна кислота 0,05/0,08 г, чорнослив 7,5/10 г, вода 105/140 г, олія 3/3,5 г, зелень петрушки 1,5/2 г, сіль йодована 0,25/0,3 г, сметана  0/5 г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150  грам

Порція -200/5  грам

6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 2годин
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Страва  після приготування зберігається при   температурі  .60-65С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера;  

КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі .60-65 С

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.  

Маса порції 150 гр 200/5  гр
Білки 2,41 3,32
Жири 3,22 4,85
Насичені              5,9
Вуглеводи 14,54 19,44
Цукри                   0    
Сіль                     0,044    
Енергетична цінність 93,92 130,81

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Борщ український
2) перелік інгредієнтів; Картопля, капуста, цибуля, буряк, морква, масло вершкове 72%, квасоля, томатна паста, сметана 21%, сіль йодована, вода.
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; Томатна паста, масло(молоко), сметана(молоко).
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля -36/47 г, капуста 15/20 г, цибуля – 7/9,5г, буряк – 15/20г, морква -7,5/10г, масло вершкове – 2/2,5г,  квасоля -4/5 г, томатна паста -1,5/2 г, сметана -4/5 г, сіль йодована -0,25/0,3г, вода -120/160 г,
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150 грам

Порція -200 грам

6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 2 годин
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Страва  після приготування зберігається при температурі  650С .
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера;  

КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60- 650С .

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.  

Маса порції 150гр 200гр
Білки 2,13 2,75
Жири 2,51 3,14
Вуглеводи 10,03 13,13
   
   
Енергетична цінність 68,85 88,75

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту;                       Суп картопляний з макаронними виробами
2) перелік інгредієнтів; Картопля,макарони, морква,масло вершкове72%,сіль ,вода,цибуля
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; Масло вершкове (молоко),макаронні вироби
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картоплі-45 макаронів-6  в 150гр страви

Картоплі-60  макаронів-8 в 200 гр.страви

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150грам

Порція -200грам

6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 2-ох годин
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі  60-650С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера;  

КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60- 650С

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.  

Маса порції 150гр           200гр
Білки         1.72          2,29
Жири          1.34          1,79
Вуглеводи         13,08 17,45
   
   
Енергетична цінність       70,64ккал 94,18ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Суп гречаний
2) перелік інгредієнтів; Крупа гречана, цибуля ріпчаста, морква, картопля, олія, масло вершкове 72%, сіль йодована, вода.
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; Масло вершкове
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Крупа гречана- 5/7г, цибуля -10,5/14г, морква -9/11,5г,  картопля -43/58г, олія -0,5/0,5г, масло -0,5/1г, сіль -0,25/0,3, вода 150/200г.
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150 грам

Порція -200 грам

6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 2 годин
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Страва  після приготування зберігається при температурі  65 С
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65 С

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.  

Маса порції 150гр 200гр
Білки 1,49 2,04
Жири 1,16 1,64
Вуглеводи 10,17 13,81
   
   
Енергетична цінність 56,22 76,94

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту;                                  Суп український з галушками
2) перелік інгредієнтів; Картопля,цибуля,морква,олія,вода,борошно пшеничне,яйце куряче.сіль
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; яйце, борошно пшеничне
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картоплі-30 галушок-15 в 150/15гр. страви.

Картоплі-40 галушок-20 в 200/20 гр. страви.

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/15 грам

Порція -200/20  грам

6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 2-ох годин
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається при температурі  650С .
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі 60-65 С

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.  

Маса порції 150/15гр 200/20 гр
Білки 1,79 2,37
Жири 2,83 3,44
Вуглеводи          12,36 16,36
   
   
Енергетична цінність 81,52ккал 105,13ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БОРЩ  полтавський з галушками
2) перелік інгредієнтів; Буряк, Картопля, Капуста,Морква,  Цибуля ріпчаста, Томатна паста, Цукор, Лимонна кислота,  Олія соняшникова рафінована, Сіль йодована, Вода питна,Зелень петрушки,Борошно пшеничне,Яйце куряче,Сметана 21%
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; Борошно пшеничне, Яйця курячі, Сметана  21% (молоко)

 

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля 24,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       32,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

                        Борошно   9,0гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       12,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

 

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 150/200 г

150 г 200 г
Білки 2,60 г 3,43 г
Жири 3,64 г 4,68 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 14/8016,30 г 21,63 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 100,65/106,33 ккал 139,77ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою
2) перелік інгредієнтів; Сочевиця,Морква,  Цибуля ріпчаста, Олія, Сіль йодована, Вода питна, Яловична, Яйце куряче
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст;  

Яйце куряче

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Сочевиця24,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       32,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Яловичина13,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

20,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 150/200 г

150 г 200 г
Білки 8,15 г 11,45  г
Жири 2,71 г 4,04 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 13,01 г 17,41 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 114,53 ккал 159,08ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Суп гороховий з грінками
2) перелік інгредієнтів; Картопля, Морква, Зелень петрушки, Цибуля ріпчаста, Горох лущений,Олія, Сіль йодована, Вода питна,Хліб пшеничний подовий.
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  

Хліб пшеничний подовий

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля 35,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       46,5 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 150/200 г

150 г 200 г
Білки 5,78  г 7,00 г
Жири 4,24 г 4,85 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 23,58 г 28,12 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 156,04 ккал 184,27ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; БОРЩ З КАРТОПЛЕЮ зі сметаною
2) перелік інгредієнтів; Буряк, Картопля, Морква,  Цибуля ріпчаста, Томатна паста, Масло вершкове (молоко), Олія соняшникова рафінована, Цукор білий, Сметана 21 %, Сіль йодована, Вода питна.
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; Масло вершкове (молоко)

Сметана 21% (молоко)

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля 27,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       36,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Сметана 0,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       7,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –150/ 200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +75 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. маса порції

150 г 200 г
Білки 1,26 1,87 г
Жири 2,59 г 4,97 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 9,19/10,19 г 13,93 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 62,89/66,68 ккал 104,61ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Суп вермішелевий з фрикадельками
2) перелік інгредієнтів; Вермішель,масло вершкове,Картопля, Морква, Цибуля ріпчаста,Кури 1-ї категорії ,яйце куряче ,
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  

яйце куряче

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Вермішель 5/10,масло вершкове2/3,Картопля35/50, Морква8/12, Цибуля ріпчаста8/12,Кури 1-ї категорії 22/37,яйце куряче4/4
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 250/200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 250/200 г

200 г 250 г
Білки 6 г 9,69 г
Жири 6,17 г 9,77 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 11,05 г 17,93 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 124,20 ккал 199,22ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Уха
2) перелік інгредієнтів; Картопля, Морква, Зелень петрушки, Цибуля ріпчаста, ,Олія, Сіль йодована, Вода питна,
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  

 

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Картопля 35,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       46,5 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 150/200 г

150 г 200 г
Білки 5,78  г 7,00 г
Жири 4,24 г 4,85 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 23,58 г 28,12 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 156,04 ккал 184,27ккал
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Борщ капустяний
2) перелік інгредієнтів; Буряк,капуста,Картопля, Морква, Цибуля ріпчаста, масло вершкове,Олія, цукор,корінь петрушки,томатне пюре,Сіль йодована, Вода питна,
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість;  

томатне пюре, масло вершкове

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк24/12, капуста12/16,Картопля 12/16, Морква6/8, Цибуля 6/8, , масло вершкове 1,5/1,5,Олія1 /1,5, цукор,корінь петрушки1/1,5,томатне пюре7/9,Сіль йодована, Вода питна,Картопля
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 150/200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту.

 

 

 

 

Маса порції – 150/200 г

150 г 200 г
Білки 1,27  г 1,67 г
Жири 2,19 г 2,72 г
з них: насичені
Вуглеводи 8,12г 1,06 г
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 55,51 ккал 74,51ккал
Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Борщ буряковий
2) перелік інгредієнтів; Буряк,картопля, Морква, цибуля ріпчаста, томатна паста,цукор,масло вершкове,сметана 15%,Олія, Сіль йодована, Вода питна,
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; масло вершкове, томатна паста

 

4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Буряк 38/54,картопля29/43,морква 8/11, цибуля ріпчаста 4/6, томатна паста 7/4 ,цукор 1/1,масло вершкове2/3,сметана 15% 3/5 ,Олія, Сіль йодована, Вода питна,

 

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція – 160/230 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +60-65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції – 160/230 г

150 г 230 г
Білки 1,43  г 2,08г
Жири 11,18 г 3,16 г
з них: насичені  г
Вуглеводи 11,18 г 15,73 г
з них: цукри  г
Сіль  г
Енергетична цінність 67,67 ккал 98,01ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; Суп вермішельний з фрикадельками
2) перелік інгредієнтів; Вермішель,картопля,цибуля ріпчаста,морква,філе куряче,яйце куряче,масло вершкове 72%,сіль.
3) речовина з харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Масло вершкове (молоко).Вермішель,Яйця
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Вермішель 4,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       5,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Картопля  26,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       35,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Цибуля ріпчаста  6,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       8,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Морква  6,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       8,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Філе куряче  16,5 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       22,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –150/ 200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 65 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –  г

150 г 200 г
Білки 1,1 1,46
Жири 1,25 1,66
з них: насичені
Вуглеводи 8,0 10,67
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 48,06 ккал 64,08 ккал

 

Вимога законодавства пункти ст. 6 Інформація про страву
1) назва харчового продукту; УХА
2) перелік інгредієнтів; Хек,картопля,цибуля ріпчаста,морква,олія,сіль.
3) речовина з харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; Хек
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; Хек –  68,0  гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       75,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Картопля  36,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       40,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Цибуля ріпчаста  5,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       6,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

Морква  5,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)

                       6,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)

5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; Порція –150/ 200 грам
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; Не більше 120 хв. з моменту приготування
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 65 0С.
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»

Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19

10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; Температура подачі +65 °C

12) інформація про поживну цінність харчового продукту. Маса порції –  г

150 г 200 г
Білки 5,45 7,26
Жири 0,74 0,98
з них: насичені
Вуглеводи 5,32 7,09
з них: цукри
Сіль
Енергетична цінність 48,9 ккал 65,2  ккал

 

Випадкове фото

Корисні посилання