Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БОРЩ чернігівський | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, Картопля, Капуста,Кабачки свіжі,Яблука свіжі (кислих сортів),Квасоля,Морква, Цибуля ріпчаста, Томатна паста, Помідори свіжі, Лимонна кислота, Олія соняшникова рафінована, Сіль йодована, Вода питна,Зелень петрушки. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | ![]()
|
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля 15,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
20,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Капуста 15,0гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 20,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Буряк 14,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 18,5гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція –150/ 200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C | ||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150/200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп гороховий з грінками | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Картопля, морква, зелень петрушки, цибуля, горох лущений, олія, сіль йодована, вода, хліб пшеничний. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | |||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля 47/62г, морква 8/11г, зелень петрушки 2/2,5г, цибуля 9,5/12,5, горох лущений 12/16г, олія 1,5/2г, сіль йодована 0,25/0,3г, вода 120/160г, хліб пшеничний 30/30г. | ||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/20грам
Порція -200/20 грам |
||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 2 годин | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Страва після приготування зберігається при температурі 650С . | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка» Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; |
Температура подачі 60- 650С |
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Борщ по- бахмацькі | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, капуста, картопля, квасоля, морква, цибуля, томатна паста, лимонна кислота, чорнослив, вода, олія, зелень петрушки, сіль йодована, сметана 21%. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | Томатна паста,сметана(молоко). | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 13,7/18,1 г, капуста білокачанна 19,5/26 г, картопля 32,4/42,3 г, квасоля 5/6,5 г, морква 4,5/6,3 г, цибуля 5,5/7 г, томатна паста 3/4 г, лимонна кислота 0,05/0,08 г, чорнослив 7,5/10 г, вода 105/140 г, олія 3/3,5 г, зелень петрушки 1,5/2 г, сіль йодована 0,25/0,3 г, сметана 0/5 г. | ||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150 грам
Порція -200/5 грам |
||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 2годин | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Страва після приготування зберігається при температурі .60-65С | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка» Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі .60-65 С
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Борщ український | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Картопля, капуста, цибуля, буряк, морква, масло вершкове 72%, квасоля, томатна паста, сметана 21%, сіль йодована, вода. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | Томатна паста, масло(молоко), сметана(молоко). | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля -36/47 г, капуста 15/20 г, цибуля – 7/9,5г, буряк – 15/20г, морква -7,5/10г, масло вершкове – 2/2,5г, квасоля -4/5 г, томатна паста -1,5/2 г, сметана -4/5 г, сіль йодована -0,25/0,3г, вода -120/160 г, | ||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150 грам
Порція -200 грам |
||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 2 годин | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Страва після приготування зберігається при температурі 650С . | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка» Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60- 650С .
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп картопляний з макаронними виробами | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Картопля,макарони, морква,масло вершкове72%,сіль ,вода,цибуля | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | Масло вершкове (молоко),макаронні вироби | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картоплі-45 макаронів-6 в 150гр страви
Картоплі-60 макаронів-8 в 200 гр.страви |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150грам
Порція -200грам |
||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 2-ох годин | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 60-650С | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; |
КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка» Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60- 650С
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп гречаний | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Крупа гречана, цибуля ріпчаста, морква, картопля, олія, масло вершкове 72%, сіль йодована, вода. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | Масло вершкове | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Крупа гречана- 5/7г, цибуля -10,5/14г, морква -9/11,5г, картопля -43/58г, олія -0,5/0,5г, масло -0,5/1г, сіль -0,25/0,3, вода 150/200г. | ||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150 грам
Порція -200 грам |
||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 2 годин | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Страва після приготування зберігається при температурі 65 С | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65 С
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп український з галушками | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Картопля,цибуля,морква,олія,вода,борошно пшеничне,яйце куряче.сіль | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | яйце, борошно пшеничне | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картоплі-30 галушок-15 в 150/15гр. страви.
Картоплі-40 галушок-20 в 200/20 гр. страви. |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/15 грам
Порція -200/20 грам |
||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 2-ох годин | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається при температурі 650С . | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі 60-65 С
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. |
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву |
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БОРЩ полтавський з галушками | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, Картопля, Капуста,Морква, Цибуля ріпчаста, Томатна паста, Цукор, Лимонна кислота, Олія соняшникова рафінована, Сіль йодована, Вода питна,Зелень петрушки,Борошно пшеничне,Яйце куряче,Сметана 21% | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | Борошно пшеничне, Яйця курячі, Сметана 21% (молоко)
|
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля 24,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
32,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Борошно 9,0гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 12,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.)
|
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150/200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп із сочевиці з м’ясною фрикаделькою | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Сочевиця,Морква, Цибуля ріпчаста, Олія, Сіль йодована, Вода питна, Яловична, Яйце куряче | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; |
Яйце куряче |
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Сочевиця24,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
32,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Яловичина13,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 20,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150/200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп гороховий з грінками | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Картопля, Морква, Зелень петрушки, Цибуля ріпчаста, Горох лущений,Олія, Сіль йодована, Вода питна,Хліб пшеничний подовий. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
Хліб пшеничний подовий |
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля 35,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
46,5 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150/200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | БОРЩ З КАРТОПЛЕЮ зі сметаною | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк, Картопля, Морква, Цибуля ріпчаста, Томатна паста, Масло вершкове (молоко), Олія соняшникова рафінована, Цукор білий, Сметана 21 %, Сіль йодована, Вода питна. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовинта харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносиміст; | Масло вершкове (молоко)
Сметана 21% (молоко) |
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля 27,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
36,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Сметана 0,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 7,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція –150/ 200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +75 °C
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | маса порції
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп вермішелевий з фрикадельками | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Вермішель,масло вершкове,Картопля, Морква, Цибуля ріпчаста,Кури 1-ї категорії ,яйце куряче , | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
яйце куряче |
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Вермішель 5/10,масло вершкове2/3,Картопля35/50, Морква8/12, Цибуля ріпчаста8/12,Кури 1-ї категорії 22/37,яйце куряче4/4 | ||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 250/200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 250/200 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Уха | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Картопля, Морква, Зелень петрушки, Цибуля ріпчаста, ,Олія, Сіль йодована, Вода питна, | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
|
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Картопля 35,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
46,5 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C | ||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 150/200 г
|
||||||||||||||||||||||||
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Борщ капустяний | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк,капуста,Картопля, Морква, Цибуля ріпчаста, масло вершкове,Олія, цукор,корінь петрушки,томатне пюре,Сіль йодована, Вода питна, | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; |
томатне пюре, масло вершкове |
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк24/12, капуста12/16,Картопля 12/16, Морква6/8, Цибуля 6/8, , масло вершкове 1,5/1,5,Олія1 /1,5, цукор,корінь петрушки1/1,5,томатне пюре7/9,Сіль йодована, Вода питна,Картопля | ||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 150/200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C | ||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту.
|
Маса порції – 150/200 г
|
||||||||||||||||||||||||
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Борщ буряковий | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Буряк,картопля, Морква, цибуля ріпчаста, томатна паста,цукор,масло вершкове,сметана 15%,Олія, Сіль йодована, Вода питна, | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | масло вершкове, томатна паста
|
||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Буряк 38/54,картопля29/43,морква 8/11, цибуля ріпчаста 4/6, томатна паста 7/4 ,цукор 1/1,масло вершкове2/3,сметана 15% 3/5 ,Олія, Сіль йодована, Вода питна,
|
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція – 160/230 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 63 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +60-65 °C | ||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – 160/230 г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | Суп вермішельний з фрикадельками | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Вермішель,картопля,цибуля ріпчаста,морква,філе куряче,яйце куряче,масло вершкове 72%,сіль. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина з харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Масло вершкове (молоко).Вермішель,Яйця | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Вермішель 4,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
5,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Картопля 26,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 35,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Цибуля ріпчаста 6,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 8,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Морква 6,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 8,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Філе куряче 16,5 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 22,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція –150/ 200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 65 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +65 °C
|
||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – г
|
Вимога законодавства пункти ст. 6 | Інформація про страву | ||||||||||||||||||||||||
1) назва харчового продукту; | УХА | ||||||||||||||||||||||||
2) перелік інгредієнтів; | Хек,картопля,цибуля ріпчаста,морква,олія,сіль. | ||||||||||||||||||||||||
3) речовина з харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість; | Хек | ||||||||||||||||||||||||
4) кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом; | Хек – 68,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.)
75,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Картопля 36,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 40,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Цибуля ріпчаста 5,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 6,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) Морква 5,0 гр. в 150 гр. страви – (1-4 р.) 6,0 гр. в 200 гр. страви – (4-6 (7) р.) |
||||||||||||||||||||||||
5) кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання; | Порція –150/ 200 грам | ||||||||||||||||||||||||
6) мінімальний термін придатності або дата “вжити до”; | Не більше 120 хв. з моменту приготування | ||||||||||||||||||||||||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби); | Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 65 0С. | ||||||||||||||||||||||||
8) найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера; | КЗ Малопавлівський ЗДО «Веселка»
Адреса: с. Мала Павлівка, вул.. Нафтовиків,19 |
||||||||||||||||||||||||
10) інструкції з використання – у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту; | Температура подачі +65 °C | ||||||||||||||||||||||||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту. | Маса порції – г
|